Voor wat betreft lakken is NTS Finish van alle markten thuis. Zowel in gladlak als in effectlak worden nagenoeg alle gangbare laktypen in al hun verscheidenheid toegepast. De meest gebruikte lakken zijn poederlakken, componentlakken, luchtdrogende lakken, moffellakken, watergedragen lakken en speciale lakken, zoals conductive coatings.

Andere afwerkingsvormen die NTS Finish beheerst zijn zeefdruk, tampondruk en bestickeren. Daarnaast beschikt NTS Finish over een kwaliteitslaboratorium, waar producten met een laksysteem of een metallische deklaag onderzocht en getest kunnen worden.

Voorbewerken & voorbehandelen

Een goede voorbehandeling heeft grote invloed op de eindkwaliteit van het product. De keuze van de voorbehandeling wordt bepaald door de uiteindelijke toepassing van het product in de praktijk, het gebruikte basismateriaal, en het aan te brengen laksysteem. 

 

BEKIJK ONZE COMPETENTIES OP HET GEBIED VAN VOORBEWERKEN EN VOORBEHANDELEN

Natlakken

Voor wat betreft lakken is NTS Finish van alle markten thuis. NTS Finish is specialist op het gebied van natlakken van metalen en kunststof producten. We beschikken over een natlaklijn van 70 meter voor producten van 3000 x 1500 x 1000 mm (LxBxH), zes natlakcabines waarvan één stofarme cabine van 4 meter, een kameroven en twee overdruk installaties.

 

BEKIJK ONZE COMPETENTIES OP HET GEBIED VAN NATLAKKEN

Poedercoaten

Metallische deklagen hebben binnen technische toepassingsgebieden veelal functionele eigenschappen, zoals het geven van corrosiebescherming, geleiding, reflectie en/of slijtvastheid. De specifieke eigenschappen van metallische deklagen en de grote verscheidenheid van de in de handel verkrijgbare metallisch beklede materialen vereisen specifieke kennis bij het maken van de juiste materiaalkeuze.

 

BEKIJK ONZE COMPETENTIES OP HET GEBIED VAN POEDERCOATEN

Kwaliteitslaboratorium

Aan industriële producten worden steeds strengere kwaliteitseisen gesteld. Behandelingsmethoden en laksystemen voor de afwerking dienen dan ook met uiterste zorg te worden gekozen. NTS Finish beschikt daartoe over een eigen kwaliteitslaboratorium, waar producten met een laksysteem of een metallische deklaag onderzocht en getest kunnen worden. 

 

BEKIJK ONZE COMPETENTIES IN ONS KWALITEITSLABORATORIUM

 

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot finish oplossingen voor kunststof en metalen producten?

ONS TEAM VAN SPECIALISTEN BESPREEKT GRAAG MET U DE JUISTE AANPAK EN OPLOSSING