Wereldwijde standaard in finish oplossingen, zoals voorbehandelen, natlakken en poedercoaten

NTS Finish is als onderdeel van NTS een toonaangevende specialist op het gebied van voorbehandelen, natlakken en poedercoaten van metalen en kunststof producten.

De combinatie van enerzijds een brede diepgaande kennis en anderzijds een uiterst modern machinepark, maakt NTS Finish tot een veelzijdig partner voor diverse hoogwaardige industrieën.

NTS Finish behandelt zowel kleine als middelgrote series en kan daarbij alle benodigde processen 'in eigen huis aanbieden'. We gebruiken wereldwijd erkende standaarden bij onze oplossingen voor het afwerken van componenten en modules voor de machinebouw. In onze moderne lakkerij werken onze vakmensen aan producten voor klanten in zeer uiteenlopende markten.

NTS Finish heeft vanaf 1994 het ISO 9001 certificaat in haar bezit.

Laboratorium

NTS Finish beschikt over een eigen kwaliteitslaboratorium waar we producten met een laksysteem of een metallische deklaag onderzoeken of testen. De expertise op het gebied van materialen en oppervlaktetechnieken stelt ons in staat om gekwalificeerd advies uit te brengen over behandelingsmethoden en laksystemen.

 

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot finish oplossingen voor kunststof en metalen producten?

ONS TEAM VAN SPECIALISTEN BESPREEKT GRAAG MET U DE JUISTE AANPAK EN OPLOSSING